top of page

Også 2018 i grønt


Mathias Jørgensen skiftede til Kawasaki op til 2017-sæsonen, og den aftale fortsætter i den kommende sæson. Det fortæller #21 selv her, ligesom han også løfter sløret for sine supercross-planer, og hvordan det går med den knæskade, han pådrog sig under DM i Hedeland.

Mathias Jørgensen: ”Jeg er glad for at melde ud, at jeg fortsætter i grønt hos GG-Racing Team i 2018 – med alt hvad der hører til af fede produkter, farver og mærker – ligesom jeg har gjort i 2017. Det bliver igen i A-MX2 at I skal holde øje med det #21, ligesom jeg også vender tilbage til de svenske mesterskaber, for Absolut MX, som jeg også har kørt for i år. Jeg pådrog mig jo en knæskade til DM i Hedeland, men jeg er så småt ved at være ovre skaden, og jeg var for første gang ude og trille på raceren i lørdags, hvilket gik overraskende godt, ligesom jeg også har kunnet cykle i et par uger efterhånden. Så jeg er ved at finde den bedste måde at blive klar til 2018 på. Jeg er desuden i gang med at undersøge mulighederne for at komme til at køre supercross her i vinter i udlandet, men det skal lige skrues fornuftigt sammen, så jeg ikke når at gå bankerot undervejs. Det koster lidt, men på den anden side, er supercross rigtig fedt – som de fleste nok ved at jeg synes – og i den forbindelse, er jeg også glad for at kunne melde, at jeg er at finde til Herning Supercross 2018 i februar! Så det ser lyst ud det hele – lysegrønt, om I vil!”

Foto: Assassin Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page