top of page

RBSR - Resultater og video!

Årets Red Bull Straight Rhythm blev en blanding af trash talk, rytme, spænding, og så en afgørelse, der måske lå og lurede allerede fra starten. Vi har resultater, og videoer til dig!

Open-finale:

Og du vil selvfølgelig også gerne se lidt Ronnie Mac, så her er et sammenklip af #69 med rytme:

Og under alle videoerne, så tager vi også lige resultaterne, for alle dem der gerne vil have tingene serveret!

For Marvin Musquin har været flyvende på det seneste, og han endte altså også med at vinde årets Red Bull Straight Rhythm, kun en uge efter at han snuppede Monster-millionen i Las Vegas! Finalesejren kom over Josh Hansen, der både var tvivlsom op til, og var skiftet til Suzuki, men som alligevel viste god fart! Broc Tickle snuppede tredjepladsen, ved at slå Kyle Chisholm.

I Lites-klassen var der total dominans fra TLD Red Bull KTM, og sejren gik til Shane McElrath, foran Sean Cantrell og Alex Martin, der slog Ryan Sipes.

I 2-taktsklassen måtte Ryan Villopoto nøjes med fjerdepladsen, imens Chad Reed måtte sidde over, efter at være blevet skadet under træningen. Sejren gik til Gared Steinke, der slog en velkørende Ronnie Mac, og de to gav publikum spænding og fanservice for pengene! Ryan Sipes tog tredjepladsen i den klasse.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page