top of page

Haarup på VM-kurs!


Mikkel Haarup har kørt blændende i 2017, hvor han ved flere lejligheder viste, at han måske har været verdens bedste på en 125'er i år. Nu er sæsonen så ved at være slut, og vi spurgte ham derfor, hvordan planen ser ud for 2018. Og hvis du er fan af, når det går godt for dansk motocross, så vil du nok blive munter i betrækket for supertalentets svar! Det ser nemlig ud til, at vi inden længe har to kørere at klappe af i VM MX2!

Mikkel Haarup: "Som I nok alle har regnet ud, så skal jeg fortsætte med at køre for Rockstar Energy Ice One Husqvarna næste år. Dog er der sket nogle ændringer i min kontrakt, som betyder at jeg skal være en del mere i Belgien, hvor jeg nu også har fået en lejlighed. Det giver samtidig gode muligheder for træning og forberedelse til næste sæson. Og jeg føler allerede på nuværende tidspunkt, at jeg har fået god fart i den nye maskine, som er en 250 4-takt, selvom der er lang tid til sæsonstart. Planen er at jeg i næste sæson, skal køre EMX250 til at starte med, og så forhåbentlig vil jeg inden sæsonen slutter, også have kørt nogle VM GP'er. Målet er dog at have VM-fart allerede til sæsonstart!"

Altså lader det til, at vi skal holde øje med to hvide crossere, med Rockstar-logoer på siderne, når vi kommer til 2018! Vi følger med i spænding, og håber at alt flasker sig for Mikkel, så vi kan få endnu en fabriksdansker til tops!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page