top of page

Social media snatch!


Det er blevet lørdag. Udendørssæsonen er ovre, og vi er på vej imod en tid, hvor supercross igen tager over. Men selvom sådan en lørdag aften, med blæst over landet, godt kan ende lidt kedelig, så er de danske kanaljer heldigvis aktive på de sociale medier. Derfor snusede vi lige lidt video og billeder op til dig, så du kan se hvad kørerne har fået tiden til at gå med på det seneste!

Mathias Gryning er i fuld gang med at teste sin 450'er til næste sæson. Vi håber at hans arme holder, så vi kan få en fed sæson næste år!

Mathias Tang er blevet opereret, for at blive en gammel skade kvit, og vi håber han er hurtigt klar igen. Det ville være ærgerligt, at skulle undvære en af feltets mest seværdige kørere!Andreas Hansen er fortsat på KTM i 2018, men det bliver for Westside Racing han skal tørne ud.

Thomas Rasmussen har trænet på en 450'er på det seneste, og vi har ved selvsyn konstateret, at han ser rigtig godt ud på den store maskine. Men den står altså stadig på MX2 næste år for ham.

Foto: Assassin Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page