top of page

Social media snatch!


Det er blevet lørdag. Udendørssæsonen er ovre, og vi er på vej imod en tid, hvor supercross igen tager over. Men selvom sådan en lørdag aften, med blæst over landet, godt kan ende lidt kedelig, så er de danske kanaljer heldigvis aktive på de sociale medier. Derfor snusede vi lige lidt video og billeder op til dig, så du kan se hvad kørerne har fået tiden til at gå med på det seneste!

Mathias Gryning er i fuld gang med at teste sin 450'er til næste sæson. Vi håber at hans arme holder, så vi kan få en fed sæson næste år!

Brødrene Olsen er røget i skoven, hvor der også bliver trænet. Godt at se, at drengene ikke ligger på den lade side, selvom temperaturerne rasler ned. Supercross-sæsonen nærmer sig, og det er noget der glæder specialisterne. Frederik Goul er en af dem, der bedst kan lide supercross, og han er i gang med træningen til årets vintersæson. Mikkel Haarup har øjnene på noget stort til næste år. Og det er herligt at se ham Ice One Factory Husqvarnaen.

Mathias Jørgensen vender tilbage til supercross denne vinter lader det til, og han er i fuld gang med at forberede sig, efter at være kommet tilbage fra skade. Her på den grønne 450'er fra GG Racing.

Mathias Tang er blevet opereret, for at blive en gammel skade kvit, og vi håber han er hurtigt klar igen. Det ville være ærgerligt, at skulle undvære en af feltets mest seværdige kørere!Andreas Hansen er fortsat på KTM i 2018, men det bliver for Westside Racing han skal tørne ud.

Thomas Rasmussen har trænet på en 450'er på det seneste, og vi har ved selvsyn konstateret, at han ser rigtig godt ud på den store maskine. Men den står altså stadig på MX2 næste år for ham.

Foto: Assassin Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page