top of page

Godt med danskere til start i Zuidbroek


Supercross-sæsonen er over os, og det betyder at der skal køres i hollandske Zuidbroek i den kommende weekend! Og det er par slagkraftige felter, som hollænderne har fået skrabet sammen! Heldigvis for os danskere, så er der også masser af danskere på startlisterne, hvoraf de to internationale for SX1 og SX2 klasserne lige er blevet offentliggjort. Den vil du selvfølgelig gerne se, så vi har fundet dem til dig, og sat dem ind lige her! Vi holder selvfølgelig også øje med Kim Sørensen, Frederik Goul, Mathias Jørgensen, Sam Korneliussen og Jakob Kjær Nielsen over weekenden! Kom så, drenge!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page