top of page

Tag med MX8 og Brian Kjær til Red Sand i vinter


Skal du med MX8, til Spanien til vinter, og nyde solen, en masse cross, god træning og alle de fantastiske faciliteter og VM-banen i Red Sand? Det er i ugerne 3, 4, 7, 8, 9, 10 og 13 at det foregår! Så sæt kryds i kalenderen allerede! Her finder du al den info du skal bruge!

Anlægget i Red Sand giver dig fire fede baner, der bliver præpareret efter alle kunstens regler, så du altid får det maksimale ud af din tid på crosseren, ligesom du også har det sjovt hele vejen. Red Sand bruges også af VM-kørere som forberedelse til sæsonen, samt til det spanske GP anno 2018. I træningen fokuserer vi på alt fra din teknik, sektionstræning, starttræning og heat, til hvad der ellers omgiver dig når du skal have succes på crossbanen. Og så er der selvfølgelig masser af tid, til at banke omgange af, smide scrubs eller bare køre rundt og have det sjovt! Når vi er færdige på banen, så venter Intur hotellet i Benicasim, kun et stenkast fra Middelhavet, med moderne faciliteter, pool, spa og god mad. Jeg er glad for at kunne tilbyde en løsning, der giver deltagerne på min træningsskole, hele pakken. Ferie og cross, blandet sammen til den bedste cocktail jeg kunne forestille mig!

Hvornår? Uge 3—15/1—20/1 (Bootcamp) Uge 4—22/1—27/1 (Bootcamp) Uge 7—12/2—17/2 Uge 8—19/2—24/2 Uge 9—26/2—3/3 (Bootcamp) Uge 10—5/3—10/3 (Bootcamp) Uge 13—26/3—31/3 Træning—Hvad får du?

På banen På træningsskolen kommer man ud til en struktureret træning hver dag, som er kombineret teknisk træning, heattræning, intervaltræning og starttræning, tilpasset til den enkelte kørers behov. • Organiseret træning • Teknisk træning • Heattræning • Intervaltræning • Starttræning

Alt hvad du skal bruge, for at blive en bedre, hurtigere og fremfor alt, mere sikker crosskører.

Af banen Når vi ikke sidder på motorcyklen, vil der være mulighed for at have sin cykel med, så man kan opretholde en god fysisk standard, med fælles ture med fokus på restitutionstræning, samt ture i træningscentret. Her får du tips of tricks, til hvordan du holder dig i form, og får det bedste ud af din krop.

• Cykelture • Træningsstips • Mulighed for tilvalg af træningsprogrammer • Fysisk vejledning • Råd målrettet motocross

Alt hvad du skal bruge, for at holde din form og krop ved lige, og optimeret til at sidde på motorcyklen.

Set nok? Så skynd dig melde dig til her: http://mx8.dk/mx-school-redsand-spain/

Her finder du også priser og meget mere info!

Forbered din sæson som VM-stjernerne gør, med de bedste omgivelser, og den bedste træning! Jeg glæder mig til at se dig!

VH

Brian Kjær Jørgensen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page