top of page

Sam rykker i MX1 i 2018


Der er meget få, der kommer så meget rundt som Sam Korneliussen, og han repræsenterer Dannebrog til et væld af løb rundt omkring på kontinentet. Den tendens har han heldigvis ikke i sinde at stoppe, men til næste år blevet det udelukkende på 450'eren at vi kommer til at se ham. Han har sendt os en lille status, inden weekendens supercross i Zuidbroek.

Sam Korneliussen: "Til vinter skal der trænes så meget som muligt, og så vidt arbejde og økonomien tillader det, vil jeg prøve at komme nogle weekender sydpå, for at få en masse timer på min Kawasaki 450f, så jeg kan være helt klar til sæsonstart! I sidste uge var jeg et par dage i Tyskland, hos en af mine gode sponsorer, hvor der er en rigtig fin supercross-bane 10 minutter derfra. Desværre var vejret ikke med os og jeg fik ikke kørt en eneste omgang, så weekenden der kommer i Zuidbroek, skal bruges på at komme igang med supercross igen. Jeg har desværre ingen plads i den tyske supercross-serie, men kommer der en plads, så er jeg klar på det! Og så ses vi selvfølgelig i Boxen, Herning, d. 2. og 3. Februar!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page