top of page

Kim med øjnene på supercross


Kim Sørensen pådrog sig en skade midt på sæsonen, der desværre kostede ham i DM, men han vendte frygteligt tilbage, og krydrede det hele med en flot heatsejr på Mors. Nu er vinteren så småt på vej til landet, og så rykker løjerne indendørs. Vi spottede Kim på startlisten til supercross i Zuidbroek her i weekenden, så vi spurgte ind til det, og til hvad han ellers skal køre af supercross her i vinter. Her er hvad han svarede.

Kim Sørensen: "Jeg skal i weekenden køre supercross i Zuidbroek i Holland. Det er et stævne jeg efterhånden har deltaget i en del gange. Jeg kommer uden den store forberedelse, men har heller ikke ambitioner om at slutte på podiet, eller noget andet ambitiøst. Jeg vil gøre mit bedste, med den minimale forberedelse jeg nu har haft, og så ser vi hvor langt det rækker. Næste weekend hedder det Supercross Tampere i Finland. Her deltog jeg også sidste år, og jeg synes faktisk det var en fantastisk oplevelse, med god stemning og en god organisation over hele linjen. Herefter er der ikke planlagt flere SX-løb i 2017, men jeg håber på at få start til de sidste to ADAC Supercross i december og januar, inden der køres i BOXEN, i starten af februar, hvor jeg også er på pletten!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page