top of page

Supercross-update fra Frederik Goul


Det er ingen hemmelighed, at Frederik Goul er en af dem, der altid har holdt meget af supercross, og der er da også planlagt nogle stykker her i vinter - måske med endnu flere på programmet, hvis det hele falder på plads. Vi har fået en snak med ham om hvad vinteren skal gå med, og så også om, hvordan han håber det kommer til at gå i den kommende weekend, til supercross i hollandske Zuidbroek.

Frederik Goul: "Ja, hvad skal jeg køre af sx i år - lige pt skal jeg køre 2 supercross-løb i Holland, et i Finland og så EM i supercross. Og måske ADAC Chemnitz og Dortmund, men det er ikke helt på plads endnu. Og så er der måske Supercross i BOXEN i Herning, men det ved jeg ikke helt endnu. Og så arbejdes der på noget Arena Supercross. Så der er en masse ubekendte, men der arbejdes i kulissen, så vi må se! Hvordan jeg har forberedt mig? Jeg gjort som jeg plejer. Jeg har heldigvis kunnet starte lidt før på træningen i år, end sidste år, da jeg havde problemer med knæet, der først blev i orden midt på supercross-sæsonen. Så jeg håber det bliver bedre i år! I weekenden har jeg ikke de store mål. Det er et opstartsløb, hvor vi kan få testet alle ting af. Men man kæmper selvfølgelig for at komme i finalen! Det er et hårdt felt, så vi må se hvad det kan blive til!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page