top of page

Startlister til Tampere Supercross


Knap er den ene weekend med supercross væk, før vi begynder at spejde efter den næste. Og her i næste weekend, så er det i Finland der er bud efter de danske drenge, da en hel del tager turen til de tusind søers land, for at give den gas i Tampere. Vi så lige startlisten igennem, for at lodde danskernes chancer.

...og vi tror at de er forholdsvis gode! Der er et par hurtige karle på listerne, men ikke nogen, som en af danskerne med den rigtige dag, ikke skulle kunne hjule fra. Både Mathias Jørgensen og Kim Sørensen kørte godt i Holland, ligesom også Frederik Goul har noget at revanchere. Jakob Kjer er altid klar igen, og opsat på at bevise sit værd, og så har Simon Wulff også fundet vej til startlisterne i det finske. Måske årets bronzetager i MX1-klassen, kan levere noget godt indendørs? Han har rutinen.

Vi hepper i hvert fald!

Find startlisterne til det finske supercross i Tampere, her: https://www.supercrosstampere.fi/supercross-kuljettajat

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page