top of page

Live supercross fra Stuttgart


Den tyske serie i supercross, bliver skudt i gang her i weekenden, og det gør den med et brag i Stuttgart! Startlisten er rigtig stærk - og tæller blandt andre danske Mads Fredsøe i 85cc, og som vi lige har kunnet Google os frem til, så kan du følge løjerne live på nettet!

Skriverkarlens tyske ligger ellers et sted imellem ringe og ikke-eksisterende, men vi nåede frem til, at du kan se med i morgen fredag fra klokken 20, og lørdag fra 19.30! Streamet skulle gerne blive tilgængeligt på denne side.

Du kan finde weekendens tyske startlister her: https://www.supercross-stuttgart.de/event-2017/klassenfahrer/sx1.html

Mange danskere er dog i Finland for at køre her i weekenden, og der har vi selvfølgelig også et par øjne med! Så vi går en spændende weekend i møde!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page