top of page

Videoer fra Paris


Gik du glip af weekendens supercross i Paris? Så har vi fundet finalerne til dig, så du kan se - eller gense - dem. Vi har også resultaterne fra anden aftens race, så husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du endnu ikke ved hvem der vinder!

450 finale, lørdag:

450 finale, søndag:

250 finale, lørdag:

250 finale, søndag:

Marvin Musquin sad tungt på tingene lørdag, til hjemmepublikummets store tilfredshed. Og franskmanden sidder da også tungt på pladsen som en af favoritterne, når AMA Supercross skydes igang lige efter nytår. MM25 snuppede nemlig igen finalesejren i 450-klassen søndag, og kunne tage titlen som konge af Paris. I den lille klasse, blev søndagens finale, vundet af Tyler Bowers, der reddede æren for amerikanerne, selvom det var Yannis Irsuti, der løb med den samlede sejr i 250-klassen.

Du finder anden aftens resultater og den samlede tabel, lige her: http://supercross.motorstools.com/results

Foto: TWMX

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page