top of page

BKJ til Transborgaro

Brian Kjær Jørgensen var i weekenden til det italienske Transborgaro-løb i Torino, hvor en perlerække af fordums stjerner, giver den gas, i det noget specielle løbsformat. 5000-6000 tilskuere mødte op, og så løbet, på en bane trukket op på et græsareal i byens midte. Et tradition der startede, da italienerne ønskede at lave en europæisk ditto, til det amerikanske trans-atlantic koncept.

Årets udgave var hæsblæsende, på en noget speciel bane, og til slut måtte BKJ tage til takke med tredjepladsen i sin klasse. Vi har fået en video, så du kan se alt hvad Brian oplevede på sin uge i Italien op til løbet, og selvfølgelig også fornemme lidt af stemningen fra begivenheden. Enjoy!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page