top of page

Udmeldinger om Sara Andersens 2018


Sara Andersen har haft et rigtig godt år, og hun har kig på endnu mere til næste år. Det betyder nogle nye konstellationer i kulissen, som hun netop har meldt ud. Hun skifter mærke til KTM, og det ser ud til, at vi får danskeren med i hele næste års VM for kvinder! Samtidig tager hun afsked med Kajs MC, der også har udsendt en pressemeddelelse, hvor de siger farvel til Sara. Du finder begge ting lige her!

Sara Andersen: "Jeg er meget stolt af hvad de sidste to år har indbragt af resultater og fremskridt, alt dette har jeg gjort i samarbejde med Kajs MC. Og jeg er taknemlig for støtten! Meeeeeen... Teamet bag mig og jeg selv, vil gerne takke Kaj’s mc og Yamaha for støtte og hjælp i de sidste to år. En særlig tak til Kasper for træning i ind- og udland. Det har vi været meget tilfredse med og vi kan varmt anbefale det til kørere på alle niveauer! Vi har også været glade for at køre Yamaha 250F, og det er jo også gået godt de to år, med mange flotte placeringer. Nu vil teamet prøve noget nyt og jeg har skrevet kontrakt med KTM! Det er noget jeg ser frem til, at der skal ske ændringer og jeg igen er tilbage på orange, så jeg håber på det bedste i fremtiden. Som det ser ud lige nu, så kører jeg fuld VM-serie i det nye år! Vi kan indtil nu meddele, at vi fortsat i 2018 får hjælp af Flex-box, Scott, Ma-engines/suspension, Ste-Kim Old-viking 55, Sos-stickers Twin-air og selvfølgelig KTM. Vi håber at få flere aftaler på plads."

Pressemeddelelse fra Kajs MC:

Kajs MC takker Sara Andersen for godt samarbejde

I løbet af to sæsoners samarbejde i 2016 og 2017 mellem fynske Sara Andersen, Kajs MC, Yamaha og Scott, er der skabt resultater i en liga vi kun havde turdet håbe på. To meget fornemme Europamesterskabs Guld og en DM titel for damer er kommet i hus sammen med en masse andre fine resultater i VM damer og blandt andet drengenes klasser. Vi er glade for at have hjulpet Sara med omstigningen fra 85cc til først YZ125 og derefter YZ250F 4-takt. Hendes store talent, opbakningen fra hendes familie og træningsindsatsen skabte hurtig fremgang og tilvænning til de større maskiner og de gode resultater. Stort skulderklap herfra. Sara skal nu videre til et andet setup og kommer derfor ikke til at køre for Kajs MC i 2018. Derfor ønsker vi fra Kajs MC at sige tak for de store smil og og resultater der har fulgt med samarbejdet - det er vi rigtigt stolte af! Ikke mindst ønsker vi Sara og familien omkring hende held og lykke fremover med karrieren - og vi krydser fingre for at vi kommer til at se endnu en tidligere Kajs MC kører på podiet i VM. Vi tror på at det kan lade sig gøre.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page