top of page

Livestream fra Chemnitz og Geneve


Det er blevet weekend, og på den her årstid, så betyder det som regel en rigelig mængde supercross, rundt omkring på vores eget kontinent! Anden afdeling af det tyske mesterskab i supercross ruller i Chemnitz, og i Geneve er en hel perlerække af internationale stjerner på startlisten, når der køres supercross der.

Vi kunne godt tænke os at se med begge steder, og det har krævet lidt arbejde at finde, men nu tror vi at vi har fundet noget, så du kan se lidt supercross her til aften! Da vores franske og tyske er nærmest til grin, så kan vi ikke garantere noget, men du skulle vidst have mulighed for at følge danskerne i Chemnitz herunder - i hvert fald i en eller anden grad.

Desuden læser vi det som om, at der komme noget live-sending fra Monster Energy Supercross i Geneve her på denne hjemmeside: http://www.rts.ch/sport/

Så du kan se hvad Anderson, Soubeyras og Brayton kan stille op imod Marvin Musquin. Og hvad Josh Hill kan på sin elektriske Alta i SX2.

(Opdateret: Ser desværre kun ud til at virke, hvis du har en Schweizisk IP.)

Vi håber at begge links virker til perfektion, men giv dem et skud!

Foto: Monster Energy Supercross Geneve

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page