top of page

Resultater fra Chemnitz og Geneve


Anden afdeling af det tyske mesterskab i supercross er kommet til Sachsen, nærmere bestemt hallen i Chemnitz, hvor også en flok danskere er på pletten, for at kæmpe om pointene! Fredag aften bød da også på lidt dansk drys, da Mathias Jørgensen kom videre til aftenens show i SX1-klassen, og bed godt fra sig, inden sidste-chance heatet blev endestationen for danskeren. I 85cc-klassen var Mads Fredsøe til start, men den unge dansker, blev desværre impliceret i et styrt i starten af heatet, og var derfor uden chance for at gøre sig gældende. Desværre kom Sam Korneliussen lige netop ikke videre til showet i SX1. SX1-klassen blev vundet af Tyler Bowers, imens SX2, blev vundet af spanske Iker Larrañaga. Danskerne har chancen igen i aften!

I Schweiz var der også budt op til dans, og en håndfuld store stjerner havde fundet vej til alpelandet. Her fik vi en fornem duel i finalen, imellem Marvin Musquin og Jason Anderson, som Marvin dog endte med at trække sig sejrrigt ud af. Justin Brayton forsøgte at lege med i starten af finalen, men måtte trække sig og nøjes med tredjepladsen.

Du kan finde alle resultater fra Geneve her: http://supercross.motorstools.com/results

Vi prøver at finde noget mere livestream til jer til i aften, så hold øje med siden!

Foto: www.pixelcross.com / Steffen Schollbach

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page