top of page

Rasmus Pedersen tørner ud for MX-Shop i 2018


Rasmus Pedersen er uden tvivl et af de største talenter i dansk motocross, og efter nogle sæsoner i udlandet, så vender stjernefrøet tilbage til et dansk team i næste sæson, når han tørner ud for MX-Shop og KTM Skandinavien. 2017 bød på mange store oplevelser og præstationer, ligesom Rasmus også nåede at få sin første DM-afdeling på 125’erne, hvor han var en af de helt store oplevelser.

Programmet bliver tæt pakket i 2018, hvor Rasmus skal køre en fuld sæson i 125 Junior-DM, den nye 125-klasse til ADAC MX Masters i Tyskland, B-MX2 og så enkelte udvalgte afdelinger af EM for 125cc. Desuden byder året også på en enkelt afdeling af Italiensk Mesterskab, samt udvalgte afdelinger af Dutch Masters, så selvom der er skrevet med et dansk team, så bliver der stadig travlt internationalt for Rasmus, der glæder sig til at komme i gang med at indvie det nye setup.

Rasmus Pedersen: ”Jeg er rigtig glad for at være på plads hos MX-Shop og KTM Skandinavien. Jeg er sikker på at det er skridt videre, og jeg glæder mig til den nye del af min karriere. Jeg har været på KTM i mange år, så det er et mærke jeg føler mig godt til rette på, og med gode mennesker omkring mig, er jeg sikker på at vi kan nå vores målsætninger. Jeg føler mig tilpas, og kan næsten ikke vente på at tage fat på 2018!”

Morten Juel/MX-Shop: ”Vi er rigtig glade for at have Rasmus med os til næste år. Han har i flere sæsoner vist, at han er et af de største danske talenter i øjeblikket, og vi håber at han med MX-Shop i ryggen, kan nå nye højder! Vi glæder os allerede til at komme i gang, og ser frem imod 2018 med stor orange optimisme.”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page