top of page

Nyhedsflash


Det er en tid på året, hvor der sker rigtig mange ting i vores sport. Vi har derfor lige samlet et par af de vigtigste overskrifter fra de seneste par dage, som vi synes du i hvert fald bør kende!

I går blev det nemlig langt om længe officielt, at Jeremy Seewer tørner ud for Wilvo Yamaha i 2018, hvor han har lavet en 2-årig kontrakt. Det har længe været en offentlig hemmelighed, ligesom Seewer også allerede er blevet spottet i Lommel, hvor han har kørt sin nye blå ganger ind. Seewer var en af dem der kom i klemme, da Suzuki valgte at trække stikket, men med en sølvmedalje i MX2-klassen i år, skulle man tro at hans underskrift har været eftertragtet. Det var dog Yamaha der vandt til sidst.

En anden der røg i problemer, da Suzuki lukkede ned, var Arminas Jasikonis. Kæmpen fra Litauen har haft sin gennembrudssæson i år, og derfor blev han også hurtigt rygtet til Honda. Den aftale er nu lavet officiel, og Jasikonis kan se frem til en sæson for Assomotor Honda, når vi kommer til 2018.

Men det er ikke alle der skal videre. I ugen meldte Christophe Pourcel nemlig ud, at han lukker og slukker for karrieren. En melding vi har hørt før, fra den karismastiske franskmand, men med et par sæsoner for Rockstar Energy Husqvarna, ser det nu ud til at det endeligt er slut.

Og vi bliver på den anden side af dammen for en kort bemærkning. For vi glæder os som små børn til A1, og jo flere spillere på banen, jo bedre. Derfor er det altid herligt, når Honda melder ud, at Jeremy Martin starter ud i 450-klassen i de tre første afdelinger, selvom det er planen at han skal køre 250 igen i 2018.

Lidt længere nede i rækkerne her i Europa, så melder Yamaha ud, at man også holder fast på Jorge Zaragoza, der bliver hos det spansk baserede Ausio Racing.

Og så har Tim Gajser sat sin underskrift på en kontrakt, der holder ham i Europa de næste par sæsoner. Det betyder at al tale om at han skulle stikke af til USA, bliver manet til jorden - i hvert fald for en stund!

Som en fodnote tager vi da også lige en tur til Sverige, hvor Filip Bengsson i går meldte ud, at han tørner ud for JWR Yamaha i Sverige næste år, efter at han afsluttede sin aftale med KTM i Benelux. Som teamkammerat, får han Nick Kouwenberg. Det svenske mesterskab ligger i år godt til at have danskere med, hvor første afdeling kun er et stenkast fra Øresundsbroen i Saxtorp i april!

Og så tager vi lige et par videoer, bare fordi det er weekend:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page