top of page

Catja Rasmussen skifter farve


Catja Rasmussen har om nogen været synonym med Suzuki i rigtig mange år, men til den kommende sæson, så er der nye farver på tapetet for den tidligere danske mester. Her bliver det nemlig på en KTM at hun kommer til at tørne ud for EasyMX. Vi har fået et par ord fra hende på skiftet.

Catja Rasmussen: "Først og fremmest vil jeg starte med at takke C. Reinhardt, Suzuki Danmark for 10 års samarbejde, en utrolig støtte og ikke mindst troen på mig igennem så mange år. Jeg har været utrolig glad for at have været en del af henholdsvis MK Motorsport og RGS Suzuki, som har gjort alt for mig igennem alle årene. I 2018 er det så tid til at prøve noget nyt. Jeg har indgået et samarbejde med Easy MX og jeg er derfor at finde på en KTM. Jeg ser frem til at prøve noget nyt og er rigtig taknemmelig over at få denne mulighed og ikke mindst chancen, for at komme stille og roligt tilbage efter min skulderoperation. Derudover skal der lyde et kæmpe tak til Joan Kold Andersen, for at have fået alle løse ender samlet, HJ Jensen for at stille 1 af maskinerne til rådighed og ikke mindst alle mine trofaste sponsorer."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page