top of page

Julie Dalgaard tilbage i blåt


Sjællandske Filten Racing har oprustet voldsomt her i vinter, og nu er endnu et navn føjet til listen med kørere for 2018. Julie Dalgaard skifter sin Honda ud med en Yamaha til næste år, og vender derved tilbage til det blå, som hun har kørt på før i sin karriere. Vi fik en status fra hende på skiftet, og nogle ord på, hvordan planen for 2018 ser ud indtil videre, ligesom hun også løfter sløret for, at hun faktisk var tæt på at måtte kaste håndklædet. Her er hvad hun sagde.

Julie Dalgaard: "Der sker en del forandringer i den kommende sæson, idet jeg havde udsigt til at stoppe grundet økonomi, samt uddannelsestart i 2018. Men da muligheden bød sig gennem de svære tider, var jeg selvfølgelig ovenud lykkelig, da jeg fik muligheden for at køre for Filten Racing. Det skal dog siges, at jeg har haft 3 gode år hos J.Ø. Racing på Honda, men nu da Filten Racing kommer ind i billedet, rykker jeg tilbage på Yamaha, som jeg tidligere har haft gode oplevelser med. Jeg ser frem til at se hvad året bringer og glæder mig til fællesskabet i Filten Racing. Løbsudsigterne er stadig lidt uvisse, men jeg er til at finde til B-DM. Træningsplanen inden sæsonstart, lyder på at få kørt en masse på den nye Yamaha, samt følge mit program, som jeg er heldig at have fået lavet af Peak Physique, så jeg er forberedt på bedste vis!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page