top of page

MX-Index Awards 2017 – Vinderne


Så er vi nærmest så tæt på juleaften, som vi overhovedet kan komme, og det betyder, at vi skal have løftet sløret for vinderne af årets MX-Index Awards! Og igen i år, så har I været rigtig flinke til at stemme, og hjælpe os med at finde vores vindere! Det er vi virkelig glade for, så lad os komme til sagen, og få afsløret vinderne!

Årets motocrosskører 2017: Thomas Kjer Olsen

En overvældende sejr til TKO, der også tog prisen sidste år. Den bedste sæson nogensinde af en dansk crosskører, var tilsyneladende noget der blev værdsat hos MX-Index’ læsere. Thomas tog bronzen til VM, blev hollandsk mester og bragede igennem på den internationale scene på alle planer. Hele verden ved hvem Nøffelkrigeren' er, og vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til næste sæsons VM!

Årets motocrosstalent 2017: Mads Fredsøe

Anderledes tæt var det i talent-kategorien. Kun et par stemmer skilte Mads Fredsøe og Magnus Smith, der begge trak mange stemmer, men til slut var det Fredsøe der endte som vinder. Europamester i 65cc, sølvvinder ved VM i 65cc og guld med Danmark som hold til Junior VM, siger lidt om en fantomsæson fra Fredsøe, der til næste sæson bliver at finde i 85cc-klassen, med en KTM-kontrakt i ryggen. Hvor er det herligt, at vi har så mange talenter her til lands, der gør selv en afstemning som denne her, til et overflødighedshorn og en neglebider. Mere af det!

Årets DM-A afdeling: Randers MotorSport

Gør klar til den mest forkælede ting du har hørt længe, men det er alt for svært at dele den her pris ud, da standarden for DM blot synes at stige år for år. Alle klubber gør det blændende flot, og gør det meget svært at vælge. Valget faldt dog til slut på RMS, da Honda Park altid lever op til det bedste. Faciliteterne er i top, alle lægger sig i selen for at gøre det hele så godt som muligt, og så er folkene i Randers, altid med på den værste, og forsøger at gøre alting lidt bedre. De kunne lige så godt have vundet de to foregående år, så i år sender vi prisen til Randers.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page