top of page

Nyhedsflash


Der sker hele tiden noget på denne tid af året, og vi har derfor igen lige taget de vigtigste overskrifter til dig, så du kan holde dig helt opdateret med hvad der går for sig i verdens bedste sport.

Og vi starter med en nyhed, der har nået nye farceagtige højder. Benoit Paturel har haft svært ved at finde sig et sæde i MXGP-klassen til VM, men det lykkedes, da han skrev under med det franske Team BOS KTM, der kommer til at husere i den store klasse i år. Her skulle Paturel stille til start ved siden af Jordi Tixier, men så langt kom man aldrig. I sidste uge meldte teamet nemlig - noget atypisk - ud på de sociale medier, at Paturel ikke havde gidet teste cyklen ordentligt, og vurderet at den ikke passede til ham. Det lå imellem ordene, at man var svært utilfredse med samarbejdet, og Paturels opførsel, og nok ville forsøge at skille sig af med ham. Nu har #6 dog imidlertid taget til genmæle, og skrevet på Instagram, at han var chokeret over at læse noget sådant på nettet, og han kritiserer teamet, for at snakke med pressen, inden de snakker med kørerne. Han gør det klart, at han ikke kommer til at stille til start for BOS KTM i 2018, men siger ikke noget om, hvad der så skal ske. Et hårdnakket rygte påstår dog, at vi ser ham i Argentina på en rød cykel, da Brian Bogers er ude længe for HRC Honda.

Man kan sige hvad man vil, men selvom man ikke rigtig vil være ved det, så kan Stewart-brødrene stadig få nettet til at syde. Der var i hvert fald mange der kiggede efter Malcolm Stewart i Anaheim i weekenden, og det var da også planen at han skulle have været til start, men noget kom i vejen. Nu er det dog sikkert at vi får ham at se i Houston, da han har fået chancen for JGR og fabriks-Suzuki, indtil Justin Bogle vender tilbage. Så nu har Malcolm den chance på en fabriks-450'er han har efterlyst. Lad os se hvad han kan få ud af det.

Samtidig har Assomotor Honda også meldt ud at man stiller til start i 2018 med Arminas Jasikonis og Petar Petrov i VM, selvom det har været offentligt kendt længe. De første videoer af Jasikonis på Hondaen har også ramt nettet, og det ser ud som om at den store mand fra Litauen fortsætter hvor han slap.

MXGP er tilbage på Eurosport! I hvert fald i det format, at man har forpligtet sig til at vise alle fire heat, i stedet for bare det ene man har gjort i 2017. Det er selvfølgelig fedt, da vi så får muligheden for at følge Thomas Kjer Olsen helt tæt. Vi vil dog gerne have meget mere ud af de sendinger, så vi vil gøre hvad vi kan, for at få endnu mere support og TV-tid, til motocross på Discovery's kanaler i 2018!

Kevin Strijbos må siges at være en af veteranerne i VM, men det holder ham ikke tilbage. Belgieren har skrevet under for Standing Contruct KTM, der vender tilbage til VM. Her stiller han til start ved siden af Valentin Guillod, og det her billede ramte nettet for nogle dage. Teamdesign 2018? Go eller no go, folkens?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page