top of page

Før Houston ... AMA SX


Ved I, hvorfor motocross er verdens bedste sport? Selvfølgelig gør I det, men vi synes, at det uforudsigelige er fantastisk! Anaheim blev et festfyrværkeri af pragtpræstationer og overraskelser, og derfor kan vi ikke vente, til feltet kommer til Houston i Texas i den her weekend! Her er et par ting, om et og andet, som måske er rare at vide, inden da!

For det første, så har den første video ramt nettet, af Malcolm Stewart på Suzukien! Man kan godt se, at han ikke har haft meget tid på cyklen, men derfor holder hele crossverdenen vejret alligevel. Det kunne være et kæmpe scoop for JGR, men det kan også blive en total hjerneblødning. Her på MX-Index, finder vi dog det aparte og tossede ved Mookie en kende interessant, og under alle omstændigheder, så er det fedt når der er mange om buddet!

Desværre fik vi allerede i Anaheim en kedelig flok skader, og det jo desværre en af tingene ved supercross. Eli Tomac styrtede, kæmpede med et buksespænde, og måtte så trække sig fra finalen, angiveligt med en forslået skulder. Heldigvis er ET meldt klar til start i Houston, så det gør jo bestemt noget for spændingen. Dean Wilson var en af dem der også måtte hårdt i jorden til første afdeling, og det er stadig uvist, om han kan køre i Houston. Det er dog sikkert at lange Benny Bloss er ude, efter et voldsomt styrt til A1, imens Justin Bogle, Jake Weimer, Davi Millsaps og Fredrik Norén stadig er ude. I 250-klassen må vi undvære Alex Martin, der også styrtede i Anaheim, ligesom også Christian Craig er ude, efter et træningsstyrt i ugen.

Husk, at du også kan købe adgang til anden afdeling live, her: http://www.supercrosslive.tv/?utm_campaign=sx_watch&utm_medium=sumo&utm_source=website

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page