top of page

Fredag aften i Dortmund

Der blev kørt supercross til den store guldmedalje på første aften i Dortmund, hvor det tyske mesterskab skal afgøres her i weekenden. Der var dog et par af kørerne der kæmpede med den svære bane, hvor vi også havde en lille håndfuld danskere på gulvet.

Den store oplevelse på første aften var dog amerikanske Tyler Bowers, der på legende let vis, sikrede sig sejren i den store klasse. Det gjorde han foran Florent Richier, imens tyskerne kunne juble over en tredjeplads til Dominique Thury. I den lille klasse løb Julien Lebeau med sejren, og det foran Iker Larrañaga.

Der var to danskere på bommen i finalen i 125-klassen, og her viste Magnus Smith god fart, da danskeren sluttede aftenen som nummer fire, efter at være kommet dårligt fra start. Victor Kleeman sluttede som 8'er i samme klasse.

I 85 skulle vi have haft Mads Fredsøe med, men Mads meldte ud på de sociale medier, at han desværre ligger syg derhjemme. Derfor var William Kleeman eneste dansker i det felt, og det gav en plads som nummer syv til slut.

Sam Korneliussen prøvede at kvale' ind i SX1-klassen, men konkurrencen er hård. Han får dog en chance igen i dag! Husk at kigge med live!