top of page

Mere drama i Houston!


Hvad er et sikkert kendetegn på en fantastisk sportsgren, tænker du? Det er, når det næsten er umuligt at forudsige, hvad der kommer til at ske. Anden afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross rullede igennem Houston i nat, og der blev heller ikke her, sparet på dramaet! Vi har resultater til dig!

450 Class

Tingene gik for sig, og det i en grad, at det næsten var svært at følge med! Eli Tomac stillede til start i kvalifikationen, men der gik ikke længe, før det var tydeligt for alle at noget var galt, og til slut måtte ET trække sig fra aftenens ræs, med en stadig forslået skulder. Der var dog stadig mange om buddet, og da Marvin Musquin styrtede i sit heat og slog skulderen af led, så var det hele pludselig åbent. Det udnyttede Jason Anderson bedst, og El Hombre stak af fra Texas, med både sejr og rød nummerplade. Ken Roczen snuppede andenpladsen både i tabellen og på dagen, og man må lette på hatten for K-Roc. Justin Barcia har fundet melodien, og med en tredjeplads i Houston, kom han på podiet for anden weekend i træk. Ligner det en kontraktforlængelse hos Yamaha?

Resultat, Houston:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Ken Roczen - Honda

3. Justin Barcia - Yamaha

4. Cole Seely - Honda

5. Weston Peick - Suzuki

6. Justin Brayton - Honda

7. Blake Baggett - KTM

8. Broc Tickle - KTM

9. Josh Grant - Kawasaki

10. Jeremy Martin - Honda

Samlet:

1. Jason Anderson - 49p

2. Ken Roczen - 42

3. Justin Barcia - 42

250 West Class

Og det er ikke kun den store klasse der er spændende. Den lille vestlige klasse er et hurlumhej-hus af potentielle vindere. Aaron Plessinger var dog en af dem, der måtte tælles blandt favoritterne inden sæsonstart, og den værdighed, levede den lange mand op til i går. En sejr blev det til, og det betyder samtidig, at AP, tager spidsen i tabellen. Joey Savatgy tog andenpladsen imens Chase Sexton bragede ind på tredjepladsen.

Resultat, Houston:

1. Aaron Plessinger - Yamaha

2. Joey Savatgy - Kawasaki

3. Chase Sexton - Honda

4. Shane McElrath - KTM

5. Christian Craig - Honda

6. Mitchell Oldenburg - Yamaha

7. Adam Cianciarulo - Kawasaki

8. Bradley Taft - Yamaha

9. Kyle Chisholm - Yamaha

10. Justin Hill - Suzuki

Samlet:

1. Aaron Plessinger - 49p

2. Shane McElrath - 45

3. Joey Savatgy - 42

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page