top of page

Tyske resultater


Det tyske mesterskab i supercross er slut for denne her gang, og det blev afsluttet med et brag i Dortmund i dag, som et punktum for tre dages race. Og da det hele var overstået, så var det med amerikanske Tyler Bowers som den helt store vinder. Bowers havde valgte at springe AMA Supercross i Houston over, for at prøve at hive sin første tyske titel i land, og den blev trukket i hus så sikkert, at ikke engang skroget var tilbage til de andre kørere. Endnu en finalesejr blev det til i dag, og så var der tre på stribe. Mesterskabet blev allerede sikret fredag, men nu kan Bowers altså også kalde sig Konge af Dortmund. I den samlede stilling gik andenpladsen på weekenden til tyske Nique Thury, imens Yannis Irsuti tog sig af weekendens samlede tredjeplads i SX1-klassen.

Iker Larrañaga formåede at blive mester i SX2-klassen for anden gang, imens Carl Ostermann gjorde det samme i SX3.

Danske Magnus Smith og Victor Kleemann i 125-klassen kørte færdig i går, med en samlet tredjeplads over to dage til Magnus, og en plads som nummer otte til Victor. I den lille SX3-klasse var William Kleemann til start i dag, og han sluttede weekenden som nummer otte også.

Du kan finde alle resultater, og samlede resultater, her: http://www.camp-company.de/motorrad/index.php?dir=SX+Cup+2016-17%2F02+Dortmund%2F

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page