top of page

Det svenske GP aflyst


I en netop udsendt pressemeddelelse oplyser Youthstream, at det ellers planlagte svenske GP i 2018, sat til den 12. august, er aflyst. Der er endvidere ikke udpeget en anden arrangør, så det lader til, at det GP simpelthen bortfalder.

Til motocrossinaction.com udtaler BMK Uddevalla, at man var blevet enige med Youthstream om at fortsætte de næste år, som kontrakten lød på, men det er Uddevalla Kommune der har slukket drømmen. Kommunen ville skære deres støtte med 50-60%, og derved kunne det ikke løbe rundt. Derfor har klubben valgt at trække stikket.

En rigtig ærgerlig udvikling hvis I spørger os, da det svenske GP jo som bekendt lige var vendt tilbage til kalenderen i 2017, og da vi jo så et fantastisk GP der sidste år. Vi håber dog at VM snart finder tilbage til Skandinavien igen!

(Måske til Danmark? *Host* *Kom nu* *Host* *RMS* *Host*)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page