top of page

Danskerne blitzede Goes


Der blev også kørt supercross i hollandske Goes i går, lørdag, og her var der en god portion danskere med igen! Og de danske kørere var med hvor det skete! Faktisk var der en dansker i top 5 i alle klasserne der rullede lørdag - tre gange med en sejr!

Du kan finde resultaterne fra Goes, ved at følge linket her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1489766

I Inters-klassen, var der to danskere i finalen, og Mathias Jørgensen var så tæt på podiet man overhovedet kunne komme. Det lover godt for Herning Supercross, der er over os inden længe! Godt kørt af Jacob Madsen x2 og Albert Legaard. Vi svinger med Dannebrog for alle de flotte dansker resultater!

Foto: SX GP of Europe

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page