top of page

Plat og triple krone - AMA SX


Feltet var tilbage i Anaheim i går, til tredje afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross, og her skulle der igen ske noget helt nyt. Man har nemlig i år, valgt at have afdelinger med det såkaldte Triple Crown system, som er en model, hvor man kører tre finaler i hver klasse - ligesom vi kender det fra Monster Energy Cup. Det kom der en del løjer ud af!

450 Class

I sidste uge kunne Eli Tomac dårligt køre en omgang, og måtte trække sig fra løjerne, som følge af sit styrt til første afdeling. I går lod han dog til at være i væsentlig bedring, da ET tog den samlede sejr efter tre finaler. Det gjorde han foran Cole Seely, der henviste Jason Anderson til tredjepladsen. Det er dog stadig Anderson, der fører feltet an.

Resultat, Anaheim2:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Cole Seely - Honda

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Justin Brayton - Honda

5. Weston Peick - Suzuki

6. Josh Grant - Kawasaki

7. Blake Baggett - KTM

8. Justin Barcia - Yamaha

9. Ken Roczen - Honda

10. Cooper Webb - Yamaha

Samlet:

1. Jason Anderson - 70p

2. Cole Seely - 59

3. Justin Barcia - 57

250 West Class

I den lille klasse var der også mange om buddet, men da støvet havde lagt sig til slut, så var det Joey Savatgy der stod øverst på pallen. Det gjorde han foran Shane McElrath, med Christian Craig på tredjepladsen. Det betyder samtidig, at Savatgy overtager den røde nummerplade, med en marginal margin.

Resultat, Anaheim2:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Shane McElrath - KTM

3. Christian Craig - Honda

4. Adam Cianciarulo - Kawasaki

5. Mitchell Oldenburg - Yamaha

6. Aaron Plessinger - Yamaha

7. Hayden Mellross - Yamaha

8. Chase Sexton - Honda

9. Phil Nicoletti - Suzuki

10. Justin Hill - Suzuki

Samlet:

1. Joey Savatgy - 68p

2. Shane McElrath - 68

3. Aaron Plessinger - 66

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page