top of page

STAFF BLOG: Rødt sand


Spanien er et land, der hænger fast lidt nederst i Europa, og kan man holde til at løbe spidsrod imellem appelsinerne, så er det et sted, der høster de solskinstimer, en kistebleg dansk crosskarl, så ofte længes efter. Så da Brian Kjær Jørgensen søgte kultiveret selskab under sydens sol, så slog Skriverkarlen omgående til. Ud af døren, med pas og Euro, til at bestikke en emsig tolder, skulle en sådan vise sit fjæs. Afsted det gik imod Red Sand lidt syd for Barcelona, hvor Brian har flyttet sine træningsaktiviteter hen i år. Red Sand, et navn der nærmest skulle kåres til årets nye ord, i international motocross i 2017. VM-kanaljer og gummistøvlehelte, alle søgte de imod paradis i syd, for at slippe for snotnæser og snesjap, men nu skal det hele under lup! MX-Index har nemlig tænkt sig at kigge det hele lidt efter her i denne uge, og se, hvorfor det egentlig er så populært, og hvis vi så samtidig kan holde lidt øje med de stratenrøvere der fræser omkring på banerne i øjeblikket, ja så skal vi ikke klage.

Første dag på banen endte med at blive en herlig, solrig og interessant dag. Er man til den slags, så kan man vælge at tage ophold på de hoteller der samarbejder med Red Sand, og når man først har slentret ned efter sin madpakke, som hotellet har smurt til en, ja så kan dagen ikke starte bedre. I hvert fald ikke for en luddoven Skriverkarl. En halv times penge skal man køre, så er man på pletten, og banerne med det røde sand venter. Som med alt andet i Spanien, så er atmosfæren afslappet, og de lokale kommer dinglende som det lige passer i programmet. Det skarpe øje ser, at banerne er vandet fra morgenstunden, og med solen i nakken, så er der god brug for det. De forskellige baner giver et væld af forskellige ting at træne på, så man kan forstå hvorfor de hurtige karle vælger at bruge deres tid i Red Sand. (Ham med #84 havde i hvert fald travlt, når han kom flyvende forbi kameralinsen.)

Der er nok at kigge på, hvis man er en nørd, og så sandelig nok at køre på, hvis man er en nørd, der har taget sin crosser med. Det første indtryk af organisationen omkring Red Sand, er, at det er et smart og nemt koncept, der gør livet mindre besværligt, når man skal køre lidt af det der cross. Indtil videre har eneste forhindring været, at Skriverkarlen hverken har solcreme, shorts eller motorcykel med ...

(Og så skulle vi hilse og sige, at ham med #377 også ser ud som om han er ovenpå igen efter sin skade. God fart på Bjerregaard!)

Stay tuned for anden del! (Og masser af billeder på vores Facebook!)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page