top of page

Fox-deal og nyt nummer til Haarup

Mikkel Haarup er inde i varmen hos Ice One Husqvarna, og som danske crossfans, går vi en spændende sæson i møde. Vi fik en snak med Mikkel, på dagen hvor det blev officielt at det danske stjernefrø skal køre i Fox-tøj med nummer 11 i den kommende sæson, om hvordan tingene ser ud for ham i øjeblikket.

Mikkel Haarup: "2018 er blevet skudt godt igang, hvis du spørger mig. Til årsskiftet var vi i Spanien i 2 uger, for at få nogle timer på cyklen på den nye maskine (250) i noget lækkert vejr og på fede baner. Derefter var vi i en kort periode hjemme (Belgien), hvor vi derefter er taget til Sardinien, hvor jeg nu befinder mig. Planen er at jeg skal køre det første Italienske mesterskab om en uges tid og derefter hjem til Belgien igen.

Så det er blevet til en masse timer på cyklen allerede i 2018, og det kan man godt se, når jeg køre på cyklen. Jeg føler mig allerede mega godt tilpas og selvom der er en del tid til min sæson virkelig går igang, er jeg allerede godt op i tempo, hvilket er dejligt for så er humøret højt i teamet! Udover den nye maskine, har jeg også stiftet partnerskab med Fox-tøj, hvilket jeg er super glad for, da det er et lækkert produkt og top sikkerhed, hvilket er det vigtigste. Udover det, kørte jeg også for Fox tidligere på 85'eren, hvilket jeg var super glad for dengang. Så det er virkelig dejligt at være tilbage.

Som nogle af jer nok allerede har lagt mærke til, kører jeg nu med nummer 11, hvilket jeg vil gøre i 2018. Grundet til nummerskift er simpelthen pga. at der var en anden som allerede havde 722, og jeg tænkte at nummer 11 var et godt valg, da jeg havde tendens til at gå one-one i 2017. "

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page