top of page

Off-season status fra Team Westside Racing


Der står vinter på kalenderen og dermed off-season i crossverdenen. Alligevel emmer Team Westside Racing af aktiviteter.

Teamchef Per Rasksen fortæller: ”Vi er midt i off-season og normalt betyder det mindre aktivitet i et team som vores. Vi har valgt at gå mod strømmen i Team Westside Racing og holder aktivitetsniveauet højt, også i off-season.” Træningsmulighederne på banerne er ikke altid optimale i vinterhalvåret, men teamet udnytter tiden alligevel. Per Rasksen uddyber: ”Jeg ved at mange af teamets medlemmer forsøger at få kørt så meget som muligt, også under de svære forhold. Ellers fortæller kørerne mig, at de bruger tiden på at komme i grundform hjemme på motionscyklen eller på løbebåndet. Mange af medlemmerne aftaler indbyrdes at mødes rundt omkring på baner hvor det er muligt og det er selvfølgelig med til at gøre dem til bedre kørere, men det er også med til at styrke teamets sociale side. Det er meget glædeligt.”

Team Westside Racing møder talstærkt op til Herning SuperCross, selvfølgelig for at heppe på teamets kørere, Mathias Gryning og Alexander Hansen. I alt sendes over 50 mand af sted mod Herning for at opleve showet og heppe. Team Westside Racing yder et stort økonomisk tilskud til turen til Herning, som inkluderer bespisning før showet og selvfølgelig adgangen til Herning SuperCross – for teamets medlemmer og deres familie.

I påsken arrangerer teamet fælles træningstur til Belgien – gratis for teamets medlemmer. Teamet har lejet feriehytter i en feriepark omkring Lommel. Allerede nu har mere end 30 personer tilmeldt sig turen. Det er naturligvis planen, at medlemmerne skal træne på Lommel’s MXGP anlæg, men også besøge mange af de øvrige motocross-anlæg i området. Når cross-træningen er overstået, tager det sociale over, hvor medlemmerne hygger sig i storhytter med fællesspisning og nyder en tur i det tilhørende subtropiske badeland.

Team Westside Racing arbejder sideløbende med at arrangere yderligere et par træningssamlinger i Danmark og Sverige i løbet af foråret.

Per Rasksen afslutter: ”Team Westside Racing arbejder selvfølgelig for at tilbyde medlemmerne de bedst mulige træningsbetingelser. Men en lige så væsentlig del af teamets arbejde lægges i det sociale sammenhold mellem teamets medlemmer. Det er derfor fantastisk at opleve medlemsopbakningen til vores sociale arrangementer, som bl.a. turen til Herning SuperCross og påsketuren til Belgien. Det gør os stolte!”

En stor tak til alle teamets sponsorer: SEAT Danmark, HS Truck ApS, VPD Bearbejdning ApS, BYG & DESIGN ApS og Westside Racing.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page