top of page

Livestream fra Riola Sardo


I weekenden skydes udendørssæsonen officielt i gang, når første afdeling af det italienske mesterskab triller over Riola Sardo på Sardinien. Der er et væld af de helt store kanoner på startlisten - ligesom et dansk navn, som vi ikke kan vente med at se i aktion! Vi har lige fundet startlisterne til dig, så du kan holde styr på, hvem der skal i ilden på søndag.

Og det ser ud som om at der igen i år bliver livestreamet fra løjerne! Vores italienske er noget nær miserabelt, men så vidt vi kan tyde, så starter sendingen klokken 13.20 på søndag, og viser alle de afgørende heat - også dem hvor Mikkel Haarup er med. Det vil sige MX1, MX2, 125 og Superfinalen til sidst (der skulle have en præmiesum på 120.000 euro. Mama mia!)

Uanset hvad, så er det hos offroadproracing du skal stille ind, hvis du gerne vil se med live. Find dem på Facebook, Youtube eller direkte på deres hjemmeside, hvor feedet skulle blive tilgængeligt!

Foto: Husqvarna / Bavo Swijgers

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page