top of page

Brian Kjær Jørgensen indgår samarbejde med Yamaha


Brian Kjær Jørgensen skal fremover køre i blåt, det blev meldt ud i dag, til en præsentation i Herning, hvor det blå mærke er hovedsponsor til Herning Supercross. Brian kørte et enkelt år for fabriks-Yamaha i VM tilbage i 2005, og er nu altså tilbage i blåt. Efter at have brugt de seneste år på Kawasaki, skal der nu nye farver på tapetet for Brian, der også arbejdsmæssigt har knyttet tætte bånd til de blå cykler i Europa, og ønsker at have en rød tråd i de ting han laver. Danskeren fungerer som manager for russeren Seva Brylyakov, der til sæsonen 2018 er skiftet til Kemea Racing i VM, imens han også er blevet officiel teamtræner, for det britiske RFX Crescent Yamaha, der tjener som et af de officielle udspil i England, hvor han gerne skal forsøge at hjælpe de engelske talenter ud i Europa.

Brian Kjær Jørgensen: "Jeg har været glad for mit samarbejde med Kawasaki, men jeg følte at det her skifte var det rigtige at gøre. Yamaha har gang i nogle rigtig spændende ting, og de har samtidig nogle rigtig interessante visioner, som jeg glæder mig til at blive en del af, og som jeg føler passer godt sammen med min mentalitet, måde at træne på og mulighed for at udvikle mig som træner. Det betyder stadig enormt meget for mig, at kunne vise de ting jeg forsøger at lære drengene, og have det sjovt på motorcyklen samtidig - uanset hvem jeg så træner - og på ryggen af den nye Yamaha YZ450f, har jeg de bedste muligheder for lige netop det."

Brian fortsætter sine aktiviteter med træningsskoler under paraplyen MX8 som hidtil, selvom der bliver udvidet i England i 2018. Nu skal eleverne så bare forberede sig på, at det bliver på en blå cykel, at der bliver delt tips og tricks ud.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page