top of page

Haarup med gode takter!


Første afdeling af det italienske mesterskab, har efterhånden udviklet sig til årets første "styrkeprøve" imellem de store spillere i Europæisk motocross. Derfor var der i dag mange øjne på Riola Sardo på Sardinien, hvor et hel række af stjerner var på pletten. Og iblandt dem, også danske Mikkel Haarup! Danskeren er rykket op på 250'eren til denne sæson, og det var lidt uvist hvor han ville ligge henne i feltet - men hvis man nu sad derhjemme og var nervøs, så viste Mikkel at han blot har hævet sit niveau over vinteren. En flot kvaltid som nummer fire til bommen - henviste en mængde rutinerede VM-karle til sekundære placeringer, og da bommen først faldt, så skød det danske stjernefrø frem, stjal holeshottet og ledte det hele an. Desværre var der lidt uheld undervejs, og Mikkel måtte et par gange ned at ligge, men farten til at køre op med allerhurtigste er der, og i opstarten er der heldigvis plads til at få fejlene af vejen. Det lover godt!

Du kan gense hele live-sendingen fra Sardinien her:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page