top of page

Masser af drama i San Diego


Hvis der er én ting man kan være sikker på med det amerikanske mesterskab i Supercross, så er det at man aldrig kan vide sig sikker. Og det var en devise der gjorde sig gældende igen i aftes, da feltet tonsede ind i San Diego.

Alle aftenens heat skulle blive tilgængelige her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-6-san-diego-2018/

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Finalen i den store klasse startede med et brag og et startstyrt, der sendte Eli Tomac ud i mørket. ET forlod arenaen, men hvor meget der er sket med ham, vides endnu ikke. Derfra blev dramaet kun større. Ken Roczen og Cooper Webb har haft ondt blod imellem sig hele sæsonen, og det kom til at koste. K-Roc ville betale et blockpass tilbage, men endte med at styrte og tage Cooper med sig i faldet. I processen fik Ken "den gode" arm i Yamahaens baghjul, og måtte køres væk. Der er mange forskellige forlydender, men vi holder øje med sagen. I stedet kunne Jason Anderson udbygge sin samlede føring i med en sejr, som han tog foran Marvin Musquin og Blake Baggett.

Resultat, San Diego:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Marvin Musquin - KTM

3. Blake Baggett - KTM

4. Cole Seely - Honda

5. Broc Tickle - KTM

6. Justin Brayton - Honda

7. Weston Peick - Suzuki

8. Justin Barcia - Yamaha

9. Dean Wilson - Husqvarna

10. Vince Friese - Honda

Samlet:

1. Jason Anderson - 141p

2. Justin Barcia - 113

3. Cole Seely - 106

250 West Class

Samtidig var der også forløsning i den lille klasse. Sidste års mester, Justin Hill, snuppede årets første sejr, og den første på Suzukien i San Diego. En tydelig forløsning for Hill, der samtidig nok har gjort ham populær i visse dele af Japan. Vi skal langt tilbage, for at finde de gules sidste succes i 250-klassen i USA. Andenpladsen løb Adam Cianciarulo med, imens Chase Sexton imponerende kørte sig på podiet.

Resultat, San Diego:

1. Justin Hill - Suzuki

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Chase Sexton - Honda

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. Shane McElrath - KTM

6. Christian Craig - Honda

7. Aaron Plessinger - Yamaha

8. Kyle Chisholm - Yamaha

9. Michell Harrison - Husqvarna

10. Bradley Taft - Yamaha

Samlet:

1. Aaron Plessinger - 134p

2. Joey Savatgy - 129

3. Shane McElrath - 117

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page