top of page

Status på K-Roc


Ken Roczen har en del fans på denne side af dammen, og vi lovede en status på tyskeren, ovenpå hans styrt i San Diego, hvor han fik den "gode" arm viklet ind i Cooper Webbs Yamaha - nærmere bestemt baghjulet på den. Honda melder ud at han har brækket hånden, og senere har Ken selv fortalt på Instagram, at han skal opereres fredag og håber at være tilbage hurtigt. Der var i øvrigt - igen - stort mandefald i San Diego, hvor også Justin Bogle styrtede voldsomt, og brækkede overarmen - det gør avs, skal Skriverkarlen her indskyde af egen erfaring - efter at være vendt tilbage fra skade for tre afdelinger siden. Samtidig blev Jake Weimer også skadet igen, ligeledes efter lige at være vendt tilbage, denne gang med et brækket håndled og en brækket hånd. Og når vi lige svælger i uheldet, så blev det rapporteret at Justin Barcia mistede bagbremsen i løbet af finalen, hvilket var derfor han begyndte at falde ned igennem rækkerne. Eli Tomac styrtede i starten, og det blev senere meldt, at hans håndtag var faldet af og cyklen havde taget skade, hvilket var derfor han måtte forlade løjerne.

Ken Roczens styrt:

Men vi gider ikke slutte på noget deprimerende, så tag da lige et par videoer, med Yamahas VM-teams! Go!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page