top of page

Startlister til Mantova


Det italienske mesterskab kulminerer på søndag, når tredje og sidste afdeling tordner ind i Mantova, og kigger man på startlisterne, så kunne det godt blive en spændende affære! Både med internationale og danske øjne!

For det første, fordi Tim Gajser og Antonio Cairoli ser ud til at skulle op imod hinanden, ligesom vi også får Jeremy Seewer at se på Yamahaen for første gang. Og for det andet, fordi der er en masse danskere på startlisten! Faktisk er der danskere med i alle tre klasser, og flere navne, som det blive spændende at følge imod de mange hurtige kørere. Mathias Gryning, Nichlas Bjerregaard, Glen Meier med flere, står i hvert fald på startlisten, som du kan finde lige her:

http://www.mxnews.net/wp-content/uploads/2018/02/Mantova2018-Int.pdf

Vi regner med at der igen bliver mulighed for at følge med på livestream, og vi skal nok smide links til det op, lige så snart vi har dem!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page