top of page

Danskerne i Lacapelle Marival


Franske Lacapelle Marival dannede i dag rammen om et af de sidste opstartsløb, inden VM for alvor går i gang om et par uger! Og vi havde to danskere til start i det franske - to danskere, som vi kommer til at følge med stor (Læs: GIGANTISK) interesse i 2018. Thomas Kjer Olsen skulle op i løbstempo til VM-starten i Argentina, og Mikkel Haarup skulle have timer i kroppen, inden EM går i gang inden længe. Og begge drengene gjorde det flot. Her er hvad de havde at sige, da løjerne var overstået.

Thomas Kjer Olsen: "Det var en god sidste test og jeg er glad for andenpladsen. Betingelserne var svære i dag, så det var altafgørende at undgå fejl. I første heat lykkedes det ikke at finde den rigtige følelse i mudderet. Min start var god, men så havde jeg to små styrt, der gjorde at jeg ikke kunne kæmpe med i top 3. Jeg fik en meget bedre start i andet heat, og det lykkedes mig at tage andenpladsen. Vi lavede nogle ændringer i pausen, og det gav pote. I superheatet fik jeg ikke så god en start, men jeg gjorde hvad jeg kunne, og sluttede som 8'er. Vi har arbejdet virkelig hårdt her i denne off-season, så nu føler jeg mig 100% klar til at tage hul på VM om to uger i Argentina!"

Mikkel Haarup: "Endnu en lærerig og hård weekend. 5 gode gange på en glat og rillet bane. Jeg havde en god træning og tidskval, hvilket altid er godt. I heatene fik jeg nogle okay starter og fik kæmpet en del med de andre kørere. Jeg sluttede som 12'er i MX2, og havde et rigtig sjovt superheat også! Det vigtigste af alt, var dog at jeg fik minimeret fejlene fra sidste weekend, hvilket helt sikkert var målet. Så alt i alt endnu et godt "træningsløb", med masser af timer på cyklen!"

Thomas snuppede andenpladsen i MX2-klassen, imens Mikkel Haarup kæmpede sig ind som nummer 12 i det stærke internationale felt, med mange rutinerede VM-kørere på startlisten. Begge danskere kvalificerede sig til superheatet, hvor Thomas nuppede en ottendeplads, imens Mikkel tankede god erfaring iblandt verdens bedste. Hunter Lawrence vandt samlet i MX2, imens Jeffrey Herlings ryddede bulen i MX1 og superheatet.

Foto: Husqvarna / P. Haudiquert

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page