top of page

Godt med spænding i Arlington


Det gik som sædvanlig vildt for sig, da den amerikanske supercross-karavane i går rykkede ind i Arlington, Texas. Den lille østlige klasse blev sparket i gang med et brag, og der blev lagt mere til dramaet i den store.

Alle heat fra aftenen skulle blive tilgængelige her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-7-arlington-2018/

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)

450 Class

Der er mange der har sat dyre point til i titelkampen, og derfor er tørsten efter finalesejre stor. To af dem der har sat til, er Eli Tomac og Marvin Musquin, og det var da også netop de to, der snuppede de første pladser i Texas. ET tog sig af sejren, imens Marvin kom ind på andenpladsen. Tredjepladsen gik til Blake Baggett, der kom på podiet for anden weekend i træk. Nummer 2 i den samlede stilling, Justin Barcia - der for nylig fik forlænget kontrakten med Yamaha, fordi Davi Millsaps trak sig tilbage - havde dog ikke heldet med sig. Bambam blev landet på, og måtte trække sig fra aftenen med skader på hånden.

Resultat, Arlington:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Blake Baggett - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Cole Seely - Honda

6. Cooper Webb - Yamaha

7. Weston Peick - Suzuki

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Broc Tickle - KTM

10. Justin Brayton - Honda

Samlet:

1. Jason Anderson - 160p

2. Cole Seely - 124

3. Blake Baggett - 120

250 East Class

Der var mange øjne på forsvarende mester, Zach Osborne, da den lille østlige serie blev sparket i gang, og måske var det lige hvad Zacho havde brug for? I hvert fald, så startede han sit titelforsvar på den bedst tænkelige måde, med at vinde finalen i Texas. Det gjorde han foran Colt Nichols, imens Jimmy Decotis leverede karrierens første podieplads i supercross. Så er vi i gang på den front også, og det ser ud som om at der bliver kamp om det hele vejen til mål!

Resultat, Arlington:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Colt Nichols - Yamaha

3. Jimmy Decotis - Suzuki

4. RJ Hampshire - Honda

5. Jeremy Martin - Honda

6. Jordon Smith - KTM

7. Austin Forkner - Kawasaki

8. Brandon Hartranft - Yamaha

9. Sean Cantrell - KTM

10. Luke Renzland - Yamaha

Samlet:

1. Zach Osborne - 26p

2. Colt Nichols - 23

3. Jimmy Decotis - 21

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page