top of page

JKN med hollandsk forbindelse


Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og der bliver gjort klar til det overalt. Jakob Kjær Nielsen har været en del i Holland her over vinteren, da han har fået chancen hos det hollandske Schepers/Outlaw Racing. Det betyder også at hans kalender bliver pakket med løb i Benelux - en kalender han allerede tog hul på i går. Vi fik en status fra ham på løbet i går i Groesbeek, hans nye hollandske team og hvad sæsonen kommer til at bringe. Her er hvad han svarede.

Jakob Kjær Nielsen: "Vinterløbet i Groesbeek i går havde Henry Jacobi, Lars Van Berkel og flere VM-navne på plakaten, ligesom vi var blevet vi var slået sammen med 450-klassen, så der var nok at se til! Jeg kvalede' som 2'er efter Jacobi, hvilket jeg ikke havde regnet med. I første heat var jeg i top 7-8 i starten, inden jeg fik kørt mig op som 2’er. Mine arme nåede dog at gå kolde, så jeg faldt ned som 4'er. I andet heat er jeg igen i top 7-8 i starten, og jeg kører mig op som 3'er, hvor jeg har en længere kamp med Van Berkel. Jeg endte som nummer 4 overall, hvilket jeg er helt vildt stolt af.

Jeg har fået lov af KTM Scandinavia og Kurt Villadsen, til at køre for et hollandsk team i år, og jeg føler at det er hernede jeg skal køre, for at rykke mig. Jeg kører for Schepers Racing - Outlaw Racing - KTM Scandinavia her i Holland, og for Villadsen Motorservice - KTM Scandinavia i Danmark og Sverige. Jeg har sat en cykel herned, som jeg skal bruge til løb, og så stiller de en træningscykel til rådighed, så jeg kan tage flyveren frem og tilbage. Samtidig bor jeg ved teamet, hvor de sørger for alt. Jeg har fået arbejde i Holland, så jeg kan tjene lidt penge når jeg er her i flere uger af gangen. Planen er at jeg skal køre samtlige svenske- og danske mesterskaber. Og så næsten alle ONK og Dutch Masters. Så det bliver en travl sæson!

Samtidig vil jeg gerne sige tak til Kristian Torp / Torp Byg, for at give mig mulighed for at få fri når jeg vil. Jeg vil gerne takke alle mine hjælpere: KTM Scandinavia, Spy Optic, FB Sandblæsning, Outlaw Racing NL, Villadsen Motor, Schepers Racing, Prøvmotocross.dk, H&H Montage, HGS, MX-Trackservice, BS VVS, Jammerbugt, AP Motorservice, JKK Tuning, Motorex, Oneooneprint, MA Engines, HKR Suspension, Stayonstickers, Gepas Auto og Oles VVS."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page