top of page

Sæsonupdate fra Mikkel Haarup


Mikkel Haarup skal køre sin første sæson på 250'eren, og det er der rigtig mange der er spændte på. Danskeren har allerede været i ilden et par gange i diverse opstartsløb, hvor hans takter har været tæt på fremragende. Vi glæder os allerede til at EM går i gang inden længe, men indtil da, kan du lige snuppede en status fra Mikkel, efter gårsdagens race i Frankrig.

Mikkel Haarup: "2018-sæsonen er så småt ved at gå igang, og jeg kan ikke vente med at komme igang med EM. Jeg har brugt de sidste par weekender på at køre løb i henholdsvis Italien, England og Frankrig. Jeg har brugt løbene til at forberede mig på det som kommer, så jeg er klar det rigtig gælder. Det at få lov til at køre med de lidt hurtigere kørere har virkelig givet noget godt. Jeg har prøvet at kun bruge de her løb som træning, men det er selvfølgelig svært, når men kører rundt derude og ved at man måske kunne køre med lidt længere oppe. Men alt i alt har det været nogle super gode weekender. Et godt tempo og masser af timer på cyklen er hvad jeg kom for, og det fik jeg! Nu har jeg et par rolige weekender. inden det rigtig går igang! Tempoet fejler ikke noget, og så skal resten nok komme! Trust me!"

Vi stoler på dig, Mikkel. EM i MX2-klassen starter sidst i marts, på banen i Red Sand, hvor Haarup har kørt masser af omgange her i vinter!

Foto: Husqvarna / Ray Archer

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page