top of page

Triple crown i Atlanta


Der er rigtig mange øjne på Argentina i den her weekend - i hvert fald på vores side af dammen. Men på den anden side, var feltet rykket til Atlanta, hvor der var gjort klar til årets anden afdeling af AMA Supercross, med det nye triple crown format. Og det blev en travl aften for samaritterne ...

Du kan finde video af alle aftenens heat her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-9-atlanta-2018/

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Der er ingen tvivl om, at moderne supercross er en af de mest fokus-krævende sportsgrene overhovedet. Når man så tager og laver formatet om, så endnu færre kvalificerer sig, og man samtidig laver flere og kortere main events, så er der næsten garanteret ekstra stress for kørerne. Og det var en stress vi fik at se i begge klasser i Atlanta, hvor læssevise af kørere måtte udgå efter skader og styrt ... Den førende i den samlede stilling, Jason Anderson, klarede dog skærene, og tog sejren efter de tre finaleheat. Andenpladsen tog Marvin Musquin sig af, imens Eli Tomac lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Atlanta:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Marvin Musquin - KTM

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Justin Brayton - Honda

5. Christian Craig - Honda

6. Cooper Webb - Yamaha

7. Blake Baggett - KTM

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Malcolm Stewart - Suzuki

10. Chad Reed - Husqvarna

Samlet:

1. Jason Anderson - 207p

2. Marvin Musquin - 165

3. Blake Baggett - 150

250 East Class

Tendensen med de mange styrt, var også til stede i den lille klasse. Det var dog Austin Forkner der klarede aftenens tre heat bedst, og han kunne derved lade sig hylde som samlet vinder. Zach Osborne tog sig af andenpladsen, imens Jordon Smith tog sig af tredjepladsen. Osborne tog en af finalesejrene, imens Jeremy Martin og Martin Davalos gjorde det samme.

Resultat, Atlanta:

1. Austin Forkner - Kawasaki

2. Zach Osborne - Husqvarna

3. Jordon Smith - KTM

4. RJ Hampshire - Honda

5. Jeremy Martin - Honda

6. Colt Nichols - Yamaha

7. Kyle Peters - Suzuki

8. Martin Davalos - Kawasaki

9. Brandon Hartranft - Yamaha

10. Jimmy Decotis - Suzuki

Samlet:

1. Zach Osborne - 70p

2. Austin Forkner - 68

3. RJ Hampshire 57

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page