top of page

Links til Daytona


Det er blevet lørdag, og derfor tid til noget AMA Supercross! Vi er kommet til Daytona, og det er som altid en lidt speciel afdeling. Det er ikke en afdeling arrangeret af Feld Motorsport, og derfor er der heller ikke noget Raceday Live, men du skulle alligevel være i stand til at se anden kval' live herunder, eller ved at følge dette link: https://livestream.com/accounts/1543541/events/8098663/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false

(Det skulle starte omkring klokken 21.40 i aften.)

Og du kan som altid købe adgang til det hele i nat, via dette link:

Hvis du vil følge med på live timing, så kan du gøre det her:

De samlede stillinger, og resultaterne efterfølgende, kan du finde her:

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page