top of page

Vild aften i Daytona


Afdelingen af det amerikanske mesterskab i supercross, der ligger i Daytona, er altid lidt speciel. Ricky Carmichael havde igen i år kreeret banen, der som sædvanlig bragte nogen overraskelser med sig.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Det er altid rart når der kommer en total overraskelse, selvom vi måske allerede kunne dufte muligheden i Atlanta i sidste weekend, hvor Justin Brayton snuppede den ene af finalerne. I hvert fald blev det den helt store aften for #10, der slog alle de andre, og snuppede sejren i Daytona. Det gjorde han foran Eli Tomac, der ellers lod til at have fart på, og så var der endelig et podie til Cooper Webb. Christian Craig, der er blevet forfremmet til 450-klassen for resten af serien, tog fjerdepladsen, foran Marvin Musquin.

Resultat, Daytona:

1. Justin Brayton - Honda

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Cooper Webb - Yamaha

4. Christian Craig - Honda

5. Marvin Musquin - KTM

6. Weston Peick - Suzuki

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Blake Baggett - KTM

10. Broc Tickle - KTM

Samlet:

1. Jason Anderson - 223p

2. Marvin Musquin - 183

3. Justin Brayton - 170

250 East Class

Austin Forkner har været flyvende de sidste par afdelinger, og han så også hurtig ud i kvalen', men til slut måtte han nøjes med tredjepladsen i Daytona. Da Zach Osborne samtidig sluttede som nummer 4, så betyder det dog, at de to nu ligger side og side i spidsen for klassen. Sejren på dagen gik dog til Jordon Smith, der snuppede det ternede flag, foran Jeremy Martin.

Resultat, Daytona:

1. Jordon Smith - KTM

2. Jeremy Martin - Honda

3. Austin Forkner - Kawasaki

4. Zach Osborne - Husqvarna

5. Martin Davalos - Kawasaki

6. Kyle Peters - Suzuki

7. Sean Cantrell - KTM

8. Brandon Hartranft - Yamaha

9. Ramyller Alves - Yamaha

10. Luke Renzland - Yamaha

Samlet:

1. Austin Forkner - 89p

2. Zach Osborne - 89

3. Jordon Smith - 81

Foto: Vital/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page