top of page

Jesper rykker direkte i MX1


Jesper Kristensen var med til at levere nogle af de bedste TV-dueller sidste år, og da sæsonen var færdig, så var det lykkedes ham at blive dansk mester, både i 125 Junior-klassen og i B-MX2. Det betyder at han til 2018 er at finde i A-klassen, men det bliver ikke i MX2 at vi kommer til at se ham, selvom han stadig kommer til at være at finde på Yamaha. Vi fik en status fra ham, på hvordan hans forberedelser har været.

Jesper Kristensen: "Sæsonen 2018 er startet så småt, og jeg håber på et godt år, hvor jeg har taget springet til kongeklassen A-MX1, fordi jeg føler mig rigtig godt tilpas på en 450’er. Træningen går super godt, med et par uger i Spanien med Randers Motorsport, hvor det blev til nogle gode timer på crosseren. Træningen ved siden af foregår ved Randers Talent og Elite træning, Randers Motorsport vintertræning, samt i motionscenter hvor jeg har fundet en perfekt træningsmakker. Pt. har jeg valgt at køre mest i Danmark i år, da jeg ikke helt ved hvad tiden bringer med ny klasse/maskinstørrelse, og så er jeg også startet på en læreplads - derefter kigger vi nærmere på udlandet!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page