top of page

Startlister til Red Sand


Vi skal være ærlige og sige, at vi har glædet os til første afdeling af EMX250, og nu er der snart ikke mere ventetid tilbage. Det betyder også at mange af de danske talenter skal i ilden for første gang, så vi har fundet startlisterne til dig til GP'et i den kommende weekend, så du lige kan tjekke op på, hvem du skal holde øje med i weekenden.

Nichlas Bjerregaard, Bastian Bøgh Damm og Glen Meier er på listen, ligesom Mikkel Haarup også står der, selvom vi altså må undvære danskeren med nummer 11. Vi anbefaler desuden at man tager et nøje kig på listen, da den virkelig indeholder en sprængfarlig cocktail af talent fra hele verden. Måske den mest diverse EMX250-klasse vi har set i mange år.

Vi skal heller ikke glemme Thomas Kjer Olsen, der selvfølgelig er på pletten, for at forsvare sin samlede andenplads i VM MX2-klassen! Der er lagt op til et spændende GP, da stort set hele feltet, har boet i Red Sand hele vinteren, og derfor kender omgivelserne og underlaget særdeles godt. De lokale arrangører glæder sig også, til at vise hvad de kan, som vi første gang tager til Red Sand.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page