top of page

Første shootout i Indianapolis


Det er året for nye koncepter i det amerikanske supercross, og selvom vi har set shootouts imellem øst og vest i den lille klasse før, så er det alligevel noget nyt, at vi har dem undervejs i sæsonen. I går var en sådan blevet aktuel i Indianapolis, ligesom der også blev kæmpet godt i den store klasse. Vi har resultater og video til dig.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Okay, mesterskabet er tæt på afgjort. Med kun en håndfuld afdelinger igen, og et solidt forspring til Jason Anderson, ser det ud som om at #21 blot skal liste sig igennem, for at kunne tage sit første mesterskab i kongeklassen. Det blev også tilfældet i går, hvor han tog sig til takke med fjerdepladsen, imens Marvin Musquin snuppede sejren. Dean Wilson leverede sit hidtil bedste i den store klasse med en andenplads, og så var Justin Brayton igen at finde på podiet. Efter et ellers succesfuldt stint, havde Eli Tomac ikke heldet med sig i Indianapolis.

Resultat, Indianapolis:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Dean Wilson - Husqvarna

3. Justin Brayton - Honda

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Broc Tickle - KTM

6. Malcolm Stewart - Suzuki

7. Cooper Webb - Yamaha

8. Benny Bloss - KTM

9. Chad Reed - Husqvarna

10. Blake Baggett - KTM

Samlet:

1. Jason Anderson - 265p

2. Marvin Musquin - 230

3. Justin Brayton - 210

250 East/West-shootout

Og så var der ellers lagt op til et brag i den lille klasse, hvor de bedste fra begge serier, mødtes i en fælles finale. En finale hvor det var Jeremy Martin fra den østlige serie der var bedst. Det var han foran Adam Cianciarulo, imens Luke Renzland imponerede med en tredjeplads. Jordon Smith og Aaron Plessinger lukkede og slukkede i top 10. Som altid var det spændende at se de bedste imod hinanden, og det rejser igen spørgsmålet, om man burde slå den lille klasse sammen til én? (I hvert fald her på MX-Index' redaktion.)

Resultat, Indianapolis:

1. Jeremy Martin - Honda

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Luke Renzland - Yamaha

4. Jordon Smith - KTM

5. Aaron Plessinger - Yamaha

6. Austin Forkner - Kawasaki

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Kyle Peters - Suzuki

9. Phil Nicoletti - Suzuki

10. Joey Savatgy - Kawasaki

Samlet, East:

1. Zach Osborne - 131p

2. Austin Forkner - 124

3. Jordon Smith - 121

Samlet, West:

1. Aaron Plessinger - 151p

2. Joey Savatgy - 142

3. Adam Cianciarulo - 139

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page