top of page

TKO med hattrick!


Det er rart at være dansk crossfan i øjeblikket - medmindre man altså har tendenser til svage nerver. I hvert fald så er hvert eneste MXGP, blevet et festfyrværkeri af nervepirrende begivenheder, der holder en på kanten af stolen hele vejen! Ikke mindst på grund af ham med #19 i MX2 - og han leverede igen i dag!

MXGP

Men vi starter lige et andet sted, for indtil videre, så har alt drejet sig om Jeffrey Herlings og Antonio Cairoli i den store klasse - og det gjorde det også i dag. Cairoli skød hurtigt i front af begge heat, og derfra endte han med at kontrollere. Anderledes så det ud for Herlings, der endda startede med at styrte i andet heat, og derfor måtte arbejde sig hele vejen op igennem feltet i begge heat - hvor han i begge tilfælde nåede andenpladsen. Det betød GP-sejr til Cairoli, og at de to nu er á point i tabellen! Clement Desalle kørte sig klogt ind på tredjepladsen.

Resultat, Spanien:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Gautier Paulin - Husqvarna

6. Tim Gajser - Honda

7. Julien Lieber - Kawasaki

8. Glenn Coldenhoff - KTM

9. Jeremy van Horebeek - Yamaha

10. Max Nagl - TM

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 141p

2. Jeffrey Herlings - 141

3. Clement Desalle - 103

MX2

Thomas Kjer Olsen var en af de hurtigste overhovedet i Red Sand i weekenden, det var tydeligt igennem de forskellige træninger, så derfor var det også et spændt Danmark, der fulgte TKO i dagens heat. I første heat kom danskeren dårligt fra start, men på formidabel vis, formåede han at køre sig op som nummer 3. I andet heat kæmpede han om førstepladsen, men et lille styrt, sendte ham desværre ned i rækkerne, så han måtte køre sig op igen. Han nåede op som nummer 4, og kunne tage tredjepladsen på dagen. Pauls Jonass vandt igen begge heat, og har indtil videre ikke givet et eneste point fra sig, imens Jorge Prado gav hjemmepublikummet noget at klappe af, med en andenplads.

Thomas Kjer Olsen: "Jeg prøvede at lægge press på Pauls Jonass og jeg følte at jeg havde farten hele weekenden. Jeg gjorde det lidt svært for mig selv med en skidt start i første heat, men fik endelig en god start i andet heat. Jeg er lidt skuffet over at vælte da jeg var i en god position, men jeg følte at min fart var rigtig god og min form er også rigtig god. Jeg kunne presse på helt til slutningen af heatet, så der er meget positivt at tage med videre til Italien."

Resultat, Red Sand:

1. Paul Jonass - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

4. Darian Sanayei - Kawasaki

5. Hunter Lawrence - Honda

6. Conrad Mewse - KTM

7. Jed Beaton - Kawasaki

8. Calvin Vlaanderen - Honda

9. Ben Watson - Yamaha

10. Bas Vaessen - Honda

Samlet:

1. Pauls Jonass - 150p

2. Thomas Kjer Olsen - 120

3. Jorge Prado - 105

EMX250

Der var også bud efter de resterende danskere i dag, da andet heat af EMX250-klassen skulle afvikles, og her startede Nichlas Bjerregaard på heroisk vis, efter at have været slået godt til plukfisk i gårsdagens startstyrt. Bjerregaard kom afsted som 2'er, og viste flaget i front i starten af heatet, inden han desværre måtte trække sig. Glen Meier hentede point som nummer 14, imens der også var point til Bastian Bøgh, der blev nummer 17. Heatet blev vundet af Martin Barr, imens den samlede sejr gik til franske Pierre Goupillon.

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page