top of page

Danske point i alle klasser i Oldebroek


Anden afdeling af årets Dutch Masters rullede i dag over Oldebroek, og der var heldigvis god dansk repræsentation i alle fire klasser - og med det, også fine danske point over hele linjen!

I 85cc var mængden af danskere stor, og de gjorde det godt, hele vejen ned igennem rækkerne i de pointgivende heat. William Kleemann blev dog bedste mand, med en sjetteplads på dagen - á point med femtepladsen. Tobias Caprani sluttede også i top 10, imens Matti Jørgensen sluttede som nummer 14. Lucas Bruhn hentede fem point, der var to til Jayden Schmidt, og ditto til Casper Mortensen. Godt kørt af de danske mini-gutter, der ser ud til at være klar til første afdeling af deres DM på lørdag i Slagelse.

I 125-klassen lykkedes det to danskere at klare skærene, og af dem var det Magnus Smith der havde den bedste dag. 7 point blev det til for Magnus, der sluttede som nummer 18, imens der var 2 point til Victor Kleemann.

I 250-klassen måtte vi undvære den førende i den samlede stilling - og sidste års mester - Thomas Kjer Olsen, da programmet var lidt for tæt pakket for TKO, der jo skal forsvare sin andenplads i VM, på hårdbane, om små fire dage i Italien. De resterende danskere gjorde det dog flot, og det lykkedes Glen Meier at snige sig ind i top 10, kun tre placeringer foran Jakob Kjær Nielsen, imens der var 3 point til Nikolaj Skovgaard. Unge Jago Geerts vandt afdelingen, og endte med at henvise Calvin Vlaanderen og Thomas Covington til anden- og tredjepladsen.

I 500-klassen havde vi en enkelt dansker med, og Mathias Gryning gjorde det godt. Danskeren slap afsted med fem point, i de stjernepakkede heat, imens Jeffrey Herlings kørte fra alt og alle, og vandt begge heat sikkert, foran Romain Febvre og Gautier Paulin.

Du kan finde alle resultater fra Oldebroek her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1505919

Foto: Ed Bulk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page